بازی های کودک

یکی از دغدغه‌های والدین طراحی بازی‌های کودکانه است تا بتوانند علاوه بر سرگرم نگه داشتن فرزند خود، مهارت‌های زندگی را هم به او بیاموزند. در این صفحه علاوه بر معرفی بازی‌های کودکان درباره اصول مهم طراحی بازی کودک توضیح خواهیم داد. با زونکیدو همراه شوید.

برای کودکان ۵ ساله، بازی‌ها نه تنها عامل سرگرمی، بلکه کارآمدترین روش آموزش و یادگیری نیز به شمار می‌روند. هر بازی به نوبه خودش مهارت‌های مختلفی را در کودکان هدف قرار داده و باعث تقویت آن‌ها می‌شود. در ادامه همراه زونکیدو باشید تا ۸ مورد از بهترین بازی‌ها برای کودکان ۵ ساله را به همراه ویدیوی آموزشی، به شما معرفی کنیم.
به دنبال بازی مناسب کودک 6 ساله خود هستید؟ در این صفحه انواعی از بازی‌های فکری و خلاقانه‌ی مناسب این سن را، به همراه ویدیو معرفی و آموزش هر یک، برای معرفی به شما جمع‌آوری کرده‌ایم. همراه زونکیدو باشید.
تتریس، یک بازی جذاب و پرطرفدار است که به کودکان کمک می‌کند تا هوش و سرعت عمل خود را به چالش بکشند. بازیکنان در این بازی باید با کنار هم قرار دادن قطعات تتریس، شکل‌های مختلفی بسازند. هرچه سرعت حل پازل‌ها بیش‌تر باشد، بازیکن امتیاز بیش‌تری جمع خواهد کرد. البته، امکان تک نفره بازی کردن تتریس هم وجود دارد.
بازی‌های مناسب برای کودکان هشت ساله نه تنها باید سرگرم‌کننده باشند، بلکه باید به تقویت مهارت‌های مختلف آن‌ها مانند تفکر منطقی، خلاقیت، حل مسئله و مهارت‌های اجتماعی کمک کنند. در این صفحه از زونکیدو با نگاهی دقیق به نیازهای کودکان در این سن، به معرفی چند بازی‌ کودک ۸ ساله می‌پردازیم که هم برای کودکان لذت‌بخش و هم برای والدین آرامش‌بخش است.
در این صفحه از زونکیدو ۸ مورد از بازی های مناسب کودکان 9 ساله را به همراه ویدیوی معرفی و آموزش هر یک، در اختیار شما خواهیم گذاشت. با در نظر گرفتن سلایق و روحیات متفاوت کودکان، در لیست پیش‌رو انواعی از بازی‌های فکری چند نفره و بازی‌های مناسب برای محیط خانه برای معرفی در نظر گرفته شده‌اند.
در حالی که بازی در فضای باز بی‌شک مزایای خود را دارد، بازی در فضای بسته نیز فواید بسیاری برای کودکان در هر سنی به دنبال خواهد داشت. با توجه به این موضوع در این صفحه زونکیدو به بررسی و معرفی چند بازی در خانه برای کودکان می‌پردازد.
بازی و ورزش کودکان را به تحرک وا می‌دارد و باعث می‌شود درک بهتری از دنیای پیرامون خود و روابط با دیگران داشته باشد. به همین خاطر است که در مهدکودک‌ها و مدارس بازی های کلاسی اهمیت بالایی پیدا می‌کنند و گاهی بیشتر از درس‌های آکادمیک به درد فرزند شما خواهند خورد. در این صفحه زونکیدو با نگاهی به مزایای بازی و ورزش کودکان، چند مورد از این بازی‌ها را معرفی خواهد کرد.
بازی با کودکان همیشه نیاز به اسباب بازی‌های گران قیمت یا صرف زمان و انرژی زیاد ندارد؛ بسیاری از بازی‌ها هستند که در خانه یا فضای بیرون می‌توانند ساعت‌ها فرزند شما را سرگرم کنند. در این صفحه، زونکیدو به بررسی چند ایده جذاب برای بازی با کودک در شرایط مختلف پرداخته است. با ما همراه شوید.
در دنیای پرشتاب امروز، بازی و سرگرمی به عنوان زبان طبیعی کودکان معرفی می‌شود. زبانی که از طریق آن جهان را می‌شناسند، احساسات خود را بروز می‌دهند و مهارت‌های اجتماعی را می‌آموزند. اهمیت این موضوع باعث شده تا ما در زونکیدو بخواهیم به طور کامل به موضوع بازی و سرگرمی در مهدکودک بپردازیم.
انواع بازی فکری برای کودک در سنین مختلف وجود دارد که می‌تواند نه تنها در زمینه هوش ریاضی بلکه هوش هیجانی، هوش بصری و حتی هوش زبانی او را تقویت کند. در این صفحه از سایت زونکیدو قصد معرفی بازی فکری مناسب برای کودکان را داریم و همراه با ویدیو درباره‌شان توضیح خواهیم داد.

اصول بازی با کودک؛ چرا بازی اطفال مهم است؟

درباره اهمیت بازی کودک مقالات بسیاری نوشته شده؛ بسیاری از بازی‌های کودکان باعث می‌شوند فرزند شما بتواند احساسات خود را بهتر بروز داده، فکر کند و دایره لغاتش را افزایش دهد. بازی و سرگرمی‌ کودک در نگاه اول ممکن است چندان حیاتی به نظرتان نرسد اما واقعیت این است که این بازی‌ها به او کمک می‌کند تا هوش هیجانی خود را گسترش دهد و با جنبه‌های مختلفی از توانمندی‌هایش آشنا شود. اما بازی کودکان چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  • مشارکت باید در بازی های کودکان نقش مهمی‌ داشته باشد

بعضی از والدین تصور می‌کنند که اگر کودک خود را با اسباب‌بازی‌هایش تنها بگذارند کار خود را انجام داده‌اند؛ در حالیکه بازی‌هایی که در طی آن کودک با همسالان خود یا حتی والدینش ارتباط برقرار می‌کند می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی او کمک کند. در همین راستا ویدیوی زیر می‌تواند ایده‌های خوبی در این زمینه به شما بدهد.

  • بازی بچه باید هیجان‌انگیز و جذاب باشد

وقتی به عنوان یک بازی بیش از حد به جنبه‌های آموزشی و پرورشی فعالیت‌هایی که با کودک خود می‌کنید تمرکز کنید، جذابیت آن را برای فرزندتان از بین خواهید برد. گاهی کودک شما نیاز دارد که هیجانات خود را تخلیه کند. اینجاست که بازی‌های خلاقانه و جذاب جای خود را در خانه شما باز می‌کنند. 

بازی‌هایی چون سایه‌بازی که همه ما در کودکی انجام داده‌ایم با اینکه ممکن است در عصر تکنولوژی و بازی‌های کامپیوتری ساده به نظر برسد اما با همراهی شما و تشویق‌هایی که می‌کنید می‌تواند برای کودک جذاب باشد؛ بسکتبال یا فوتبال دستی خانگی که دیگر جای خود را دارند. هم طی مدت زمانی که لوازم این بازی‌ها را آماده می‌کنید فرزند شما ذوق‌زده خواهد بود هم می‌تواند از بازی با چیزی که خودش در ساخت آن نقش داشته لذت ببرد.

  • بازی های کودکانه باید جنب و جوش و تحرک ایجاد کنند

یادمان نرود کودک بیش از هر چیز نیاز دارد که سرزنده باشد. زندگی آپارتمانی و معمولاً تنهای کودکان امروزی بخشی از این نیاز آنها را نادیده می‌گیرد. طراحی بازی‌هایی که این بعد از وجود آنها را شامل شود می‌تواند به کودکتان کمک کند تا زندگی سالم‌تری داشته باشد. قایم موشک، بالا بلندی، استپ هوایی، کش‌بازی و بازی‌های قدیمی‌ دوران کودکی ما گزینه‌های بسیار مناسبی هستند.

  • بازی اطفال باید دست‌ورزی داشته باشد

ما به عنوان یک بزرگسال گاهی فراموش می‌کنیم که کودک ما در سنین ابتدایی زندگیش چقدر نیاز دارد که با بدن خودش ارتباط خوبی بگیرد. دست‌ورزی‌هایی همچون نقاشی، کاردستی و پازل می‌تواند بخشی از توانمندی‌های کودکان را بهبود بخشد که با سایر بازی‌ها امکان‌پذیر نیست.